Maxime 

Welkom op de site van 't Sint Domushof.

 

 Wij zijn Alfred en Petra Meerdink en we wonen in Zeeland, op het eiland Schouwen Duiveland. We zijn liefhebbers van de Oudduitse herder en fokken af en toe een nestje. Onze roedel bestaat uit 3 Oudduitse Herders. Rowley was de eerste die wij als  pup kregen in  2007. Zij wordt al een oude dame maar ze is nog steeds de baas over onze roedel. Rowley hebben wij in 2012 ons A-nest gehad. Daarvan is Ayla bij ons gebleven. Maxime is als herplaatser bij ons gekomen toen zij anderhalf was.   

Het A-nest vonden we zo'n mooie ervaring dat we met Maxime graag het B-nest wilden proberen en in in 2015 zijn de Btjes geboren. Dit zijn allemaal mooie honden geworden met mooie karakters. Als de natuur het wilt zouden we graag nog een C-nest van Maxime willen krijgen.

 

Op 31 oktober heeft er een geslaagde dekking plaatsgevonden met Pharell-Levi of the Heart of Lotion, hij is een lieve rustige reu, die ook qua type goed bij Maxime past. Op 24 november was op de echo te zien dat Maxime drachtig is.

 

De puppies zijn geboren op 28 december 2018. het zijn 9 teefjes ! Moeder en pups doen het prima.

 

 

We zijn lid van de NODHV en fokken volgens het fokreglement. Maxime heeft alle benodigde keuringen goed doorstaan en zij heeft een fokcertificaat, evenals Levi dat heeft bij de DHCN.  Er is een positief fokadvies gegeven en er zijn 5 complete lijnen bekeken. 

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now